Week van de smaak

De week van de smaak 2018 loopt van 21 tot 28 november.

Hieronder vind je info over de activiteiten van de bib.

Dit is de inhoud van blokje eenvoudige inhoud.

Sinterklaas in de kijker

Het zilveren belletje

Thaïs Vanderheyden

De Spiekpietjes gaan bij kinderen logeren om te kijken wat er op hun verlanglijstjes staat. Maar de kleine Elisabeth is nergens te vinden, waar het pietje ook zoekt. Zie jij Elisabeth wel? Groot prentenboek met paginagrote, vrolijk gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Bekijk in catalogus

Sinterklaasje

Liesbet Slegers

Wat goed dat Sinterklaas bestaat! Een cadeautje van mama en papa is leuk, maar een pakje van de sint is veel spannender. Zet jij je schoentje straks ook weer klaar?

Bekijk in catalogus

Jip en Janneke : Sinterklaas komt !

Annie M.G. Schmidt

Bundel met tien verhalen over Jip en Janneke en de tijd rond Sinterklaas. Jip en Janneke zetten hun schoen te vroeg, zingen heel hard bij de schoorsteen en verdwalen als ze Sinterklaas volgen. Vanaf ca. 3 jaar.

Bekijk in catalogus

Rikki helpt Sinterklaas

Guido Van Genechten

Als Rikki met zijn moeder Sinterklaas bezoekt in de speelgoedwinkel, horen ze dat het paard van Sint ziek is geworden. Rikki bedenkt iets waarvan het paard vast zal opknappen. Prentenboek met paginagrote schilderingen in warme kleuren. Vanaf ca. 4 jaar.

Bekijk in catalogus

Sint op komst!

Mattias De Leeuw

Terwijl Sinterklaas een bad neemt, wast Waspiet Sints kleren. Maar dan waaien alle kleren overboord. Zal Waspiet de kleren nog kunnen terugvinden? En wat moet Sint intussen dragen? Groot formaat prentenboek met vrolijke, kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Bekijk in catalogus

Fundels

voorleesweek

digitale prentenboeken

Als lid van onze bib kan je digitale prentenboeken lenen op je tablet of smartphone.