Stel je kandidaat voor de beheerraad van de bib

Bezoek je regelmatig de bib of ben je vertrouwd met de bibwerking, cultuur of onderwijs? Geef je graag mee advies om de bib verder uit te bouwen?

adviesraden

Dan ben jij de geschikte kandidaat om advies te geven aan het lokaal bestuur over het beleidsdomein bibliotheek. Je waakt mee over de kwaliteit van het cultuuraanbod, het aanbod van de bib en de dienstverlening. Je denkt mee na en brengt ideeën aan voor een optimale bibliotheekwerking.

Interesse?Voel je je geroepen om deel uit te maken van de beheerraad van de bibliotheek? Stel je dan  kandidaat via het e-loket op www.olen.be/adviesraden.

Wil je meer weten over een bepaalde adviesraad? Lees dan zeker het huishoudelijk reglement eens na op www.olen.be/adviesraden.