De bib sluit van 6 tot en met 15 oktober

Voor een betere dienstverlening stapt de bib over naar een nieuw bibliotheeksysteem. Daarom is de bib gesloten van woensdag 6 oktober tot en met vrijdag 15 oktober. Vanaf zaterdag 16 oktober zijn we terug open.

banner WISE

Eventuele inlevertermijnen die in de sluitingsperiode vallen, zijn verlengd tot 25 oktober of 27 oktober voor de uitleenpost.

Samen kunnen we meer dan alleen. En vooral: samen kunnen we ook meer voor jou betekenen. Daarom versterken we vanaf oktober de samenwerking Bibliotheek Neteland.

We maken de overstap naar een gemeenschappelijk softwaresysteem: Wise. Zo kunnen onze werkprocessen beter op elkaar afgestemd worden.

Vanaf dan hebben de vijf bibliotheken van Neteland ook een eengemaakt lidmaatschap en dienstreglement. De regels en tarieven voor alle leden in Olen, Herentals, Grobbendonk, Herenthout en Vorselaar zijn dan gelijk.