De bib opent terug voor het publiek.

De hoofdbibliotheek opent op maandag 8 juni en de uitleenpost op woensdag 10 juni tijdens de normale openingsuren.

hoofdbibliotheek

Richtlijnen:

* Mondmaskers zijn verplicht.

* We voorzien een aparte in- en uitgang: de bib binnengaan doe je langs de ingang aan de kant van de Schoolstraat (= normale ingang), de bib verlaten doe je langs de kant van de Oevelseweg.

* Ontsmet je handen bij het binnenkomen. We voorzien handgel.

* Neem een winkelmandje aan de inkom. Staat er geen? Wacht dan even voor je binnenkomt.

* Hou minimaal 1,5 meter afstand van anderen.

* Kom alleen naar de bib. Enkel kinderen -12 jaar mogen vergezeld worden door één volwassene.

* Beperk je bezoek tot maximaal een halfuur.

* Stel vooraf een ‘wensenlijstje’ samen aan de hand van de online catalogus die je kan vinden op https://olen.bibliotheek.be. Zo hoef je enkel nog maar het materiaal te zoeken in de bib.

* Je kan de bib enkel bezoeken om materiaal uit te lenen. Leeshoeken, koffie- en waterautomaten en de toiletten blijven tijdelijk gesloten voor het publiek.

* Ben je ziek? Blijf dan thuis.

Doordat de bib heropent, komt er een einde aan de afhaalbib zoals we die nu kennen. Zie je echt niet zitten omwille van de Covid-19-maatregelen om de bib te bezoeken, mail dan jouw lijst naar bibliotheek@olen.be en haal jouw pakket op tijdens de openingsuren.

Wij danken je alvast voor je begrip!