De bib is open: nieuwe afspraken.

De bib is open tijdens de normale openingsuren. Er zijn wel enkele richtlijnen.

hoofdbibliotheek

Richtlijnen:

* Mondmaskers zijn verplicht.

* We voorzien een aparte in- en uitgang: de bib binnengaan doe je langs de ingang aan de kant van de Schoolstraat (= normale ingang), de bib verlaten doe je langs de kant van de Oevelseweg.

* Ontsmet je handen bij het binnenkomen. We voorzien handgel.

* Neem een winkelmandje aan de inkom. Staat er geen? Wacht dan even voor je binnenkomt.

* Hou minimaal 1,5 meter afstand van anderen.

* Kom alleen naar de bib. Kinderen -12 jaar kunnen vergezeld worden door een volwassene.

* Beperk je bezoek tot maximaal een halfuur.

* Stel vooraf een ‘wensenlijstje’ samen aan de hand van de online catalogus die je kan vinden op https://olen.bibliotheek.be. Zo hoef je enkel nog maar het materiaal te zoeken in de bib.

* Het leescafé is beperkt terug open. Registreer wel jouw naam en contactgegevens op de voorziene formulieren. Kranten en de nieuwste tijdschriftennummers kan je inkijken in het leescafé.

* De koffie- en waterautomaat en de toiletten blijven gesloten voor het publiek.

* Ben je ziek? Blijf dan thuis.

Zie je het niet zitten omwille van Covid-19 om de bib te bezoeken, mail dan jouw wenslijst naar bibliotheek@olen.be of telefoneer naar 014 21 61 24. Wij laten je weten wanneer alles klaar ligt om op te halen tijdens de openingsuren.

Wij danken je alvast voor je begrip!