Collectie

In de bib vind je een uitgebreide, actuele en gevarieerde collectie boeken, strips, dvd's, tijdschriften, spellen, luisterboeken,...die we snel voor jou beschikbaar stellen. 

Boekstart

boekstart

Baby's en boeken? Natuurlijk!
Boekstart wil ouders met hun kleine kinderen laten genieten van boeken.

Digitale prentenboeken

fundels

Bestaande prentenboeken komen tot leven op een interactieve manier voor kinderen tussen drie en zeven jaar. Het digitale prentenboek omvat een animatie aangevuld met leuke teken-, speel- en doe-activiteiten.

 

E-boeken

Afbeelding promo e-boeken thuis 2

Via de app cloudLibrary kan je als lid van de bib kiezen uit meer dan 4.500 e-boeken om te lenen van thuis uit, op vakantie of onderweg. 

Grootletterboeken

grootletterboeken

Moeite met kleine letters? Leen dan een grootletterboek. Elke vier maanden zijn er nieuwe grootletterboeken die we met andere bibliotheken wisselen.

Spelotheek

spelotheek

In de spelotheek vind je zowel vertrouwde spelletjes van Komie Geire, als heel wat spiksplinternieuwe gezelschapsspelletjes en puzzels voor jong en oud.

 

Zadenbib

zadenbib

In de bib kan je zelfgeoogste zaden binnenbrengen en meenemen. In de zadenbib vind je zaden van eetbare planten, medicinale planten, sierplanten, groenten en bloemen. Deze zaden kan je gratis meenemen. In ruil vraagt de bib om zelf zaden te oogsten en een deel terug te schenken.

Alle verkrijgbare zaden vind je terug op de website MijnTuin.org.