E-boek
Nederlands

Maanlicht over het meer

Susan Wiggs (auteur), Ingrid Zweedijk (vertaler)
Met de scherpe tong van haar lastige nieuwe client Alice Bellamy weet Faith wel raad. Als zelfstandig verpleegkundige heeft ze wel voor hetere vuren gestaan. Maar in de buurt van Alice’ knappe zoon Mason kan ze geen woord uitbrengen. Eigenlijk snapt ze niet waar ze zich druk om maakt, want het is duidelijk dat Mason haar niet eens ziet staan…

Mason kan niet wachten tot hij terug kan naa
Titel
Maanlicht over het meer
Auteur
Susan Wiggs
Vertaler
Ingrid Zweedijk
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Starlight on Willow Lake
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: HarperCollins Holland, 2021
1 digitaal bestand
ISBN
9789402762341
CloudLibrary
8v1ryz9

Over Susan Wiggs

Susan Wiggs (17 mei 1958) is een Amerikaanse auteur van historische en hedendaagse romans, met name romantische fictie. Haar boeken zijn in vele talen gepubliceerd, waaronder Duits, Frans, Hongaars, Japans, Lets, Nederlands en Russisch. Een aantal van haar boeken is ook op e-boek en als luisterboek verschenen.

Vroege jaren

Wiggs begon als kind al te schrijven. Haar eerste novelle A Book About Some Bad Kids schreef zij toen ze acht jaar was. Ze liet haar droom om romanschrijver te worden tijdelijk rusten, studeerde af aan de Harvard-universiteit en werd wiskundeleraar. Ze bleef echter lezen, vooral dol op liefdesromans. Nadat ze op een avond in 1983 geen leesboeken meer had, begon ze opnieuw te schrijven. Het werd een boek met de werktitel Een boek over sommige slechte volwassenen.

Carrière

Gedurende drie jaar bleef Wiggs schrijven, en in…Lees verder op Wikipedia