Grote letter
Nederlands

De Prijs : groteletter-editie

Sandra Berg (auteur)
+1
De Prijs : groteletter-editie
×
De Prijs : groteletter-editie De Prijs : groteletter-editie

De Prijs : groteletter-editie

In de reeks:
Als acht mensen ingaan op een uitnodiging voor een gratis verblijf in een luxe hotel in Zweden, blijkt dit verblijf allesbehalve luxe te zijn en verkeren zij in levensgevaar.
Titel
De Prijs : groteletter-editie
Auteur
Sandra Berg
Taal
Nederlands
Uitgever
Soest: Uitgeverij Cupido, © 2019
379 p.
ISBN
9789462042384 (paperback)

Besprekingen

Stel je voor: je krijgt een uitnodiging om een week lang gratis in een gerenoveerd luxe hotel te verblijven. Als kers op de taart is er de mogelijkheid om met tien miljoen Zweedse kronen naar huis te gaan. Wat zou je doen? Acht willekeurig geselecteerde mensen ontvangen deze uitnodiging en besluiten die aan te nemen. Kort na aankomst blijkt het luxe verblijf niet te zijn zoals voorgespiegeld. Ze zijn in een regelrechte nachtmerrie beland, waarin ze hun leven niet zeker zijn. Niemand is te vertrouwen en onderliggende irritaties krijgen de overhand. Laat dit nu net zijn waar hun gastheer op hoopte en dankbaar gebruik van maakt. De prijs is een bloedstollende thriller met een boeiende plot. De plotwending is van grote klasse. De auteur, die in Zweden woont, heeft een prettige en meeslepende schrijfstijl. Soms is deze gedetailleerd, andere keren zouden er wat meer details toegevoegd mogen worden. De hoofdstukken zijn ingedeeld per dag en redelijk lang. Ze worden echter doorbroken doordat …Lees verder

Over Sandra Berg

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Sjaakiejj

Alexandra van Bergen (Roermond, 15 oktober 1960), beter bekend als Sandra Berg, is een Nederlandse schrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans voor de Favorietreeks.

Haar eerste boek, De Nacht van de Wolf, verscheen in 2002 bij uitgeverij Ellessy. Het is een thriller die zich afspeelt in het Nederlandse Peelgebied. Haar meer recente boeken zijn voornamelijk romans.

Biografie

Sandra Berg werd in 1960 geboren. Haar vader kwam om bij een auto-ongeluk waardoor moeder met drie kinderen achterbleef. Berg kwam te wonen in het Limburgse dorpje Horn en ontwikkelde daar een passie voor paarden. Ze trouwde voor het eerst toen zij 20 jaar oud was. Kort na haar huwelijk begon ze te studeren, maar ze maakte haar studie nooit af. Ze hertrouwde toen ze 24 was en kreeg twee kinderen met haar echtgenoot. In 2003 trouwde ze voor de derde keer. Na 16 jaar in Zweden te hebben gewoond en gewerkt, woont ze nu weer in een kl…Lees verder op Wikipedia