E-boek
Nederlands

Het beste van Zoomigurumi : 30 originele amigurumipatronen

Joke Vermeiren (auteur)

Het beste van Zoomigurumi : 30 originele amigurumipatronen

Deze verzameling bundelt de 30 populairste Zoomigurumi ooit. Haak al je favorieten met enkele eenvoudige steken!

In dit boek vind je klassiekers als Otto de schildpad, Henry het nijlpaard, Scraps de zeemeeuw, Hamish de hamster, Kai de koala en veel meer lievelingen van de fans wereldwijd.

Zowel beginners als geoefende hakers kunnen met deze 30 patronen aan de slag. De eenvoudige ins

Onderwerp
Haken, Poppen
Titel
Het beste van Zoomigurumi : 30 originele amigurumipatronen
Auteur
Joke Vermeiren
Taal
Nederlands
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Pelckmans uitgevers, 2022
1 digitaal bestand
ISBN
9789464016772
CloudLibrary
acme1hr9

Over Joke Vermeiren

Joke Vermeiren (Antwerpen, 1985) is een Belgisch grafisch vormgeefster en schrijfster van boeken rond het thema haken. Sinds 2011 verzamelt zij gehaakte amigurumipatronen van over de hele wereld. Amigurumi is de benaming voor gehaakte, opgevulde poppetjes of dierfiguren die vooral in Japan populair zijn. De naam amigurumi is een samenstelling van de Japanse woorden "ami" en "nuigurumi".

Het maken van haakontwerpen begon met het maken van een South Park-figuurtje. Rond haar website ontstond sindsdien een amigurumi-community. Vermeiren houdt jaarlijks een wedstrijd voor ontwerpers. Een selectie van de inzendingen wordt opgenomen in haar haakboeken.

Zoomigurumi

Onder de naam 'Zoomigurumi' verscheen vanaf 2013 een boekenreeks met verzamelde amigurumi-dierenpatronen. 'Zoo' is daarbij een verwijzing naar dierenpatronen. Bij de dierenpatronen staan korte omschrijvingen, instructies, gebruikte steken, moeilijkheidsgraad en…Lees verder op Wikipedia