De sympathieke Westvlaamse familie Welvaert leeft op het ritme van de aardappelteelt. Vader Jos is een bescheiden, harde werker, die als geen ander weet hoe je tot een geslaagde aardappeloogst moet komen. Tot zijn grote frustratie hebben zijn zonen Frank en Steven geen enkele interesse in het voortzetten van de familieboerderij.
Onderwerp
Drugs
Titel
Eigen kweek. [Seizoen 1]
Regisseur
Joël Vanhoebrouck
Componist
Steve Willaert
Acteur
Dirk Van Dijck Sien Eggers 1951- Wim Willaert Rhoda Montemayor
Taal
Nederlands
Uitgever
Eyeworks, [jaar van uitgave niet vastgesteld]
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2013
Speelduur
ca. 300 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
5413952189474

Over Joël Vanhoebrouck

Joël Vanhoebrouck (Vilvoorde, 10 juni 1974) is een Vlaamse regisseur.

Biografie

Vanhoebrouck werkte in 1997 zijn studies af als regisseur aan het RITS te Brussel. Na zijn eindwerk, de kortfilm Tunnel, die vertoond werd op Leuven Kort, verleende hij zijn medewerking aan verschillende producties van Belgische en buitenlandse kort- en langspeelfilms.

In 2003 regisseerde hij zijn eerste tweetalige kortfilm, Joséphine, die bekroond werd met de prijs van de jury voor beste Vlaamse fictiefilm op het Internationaal Kortfilmfestival. De jury loofde vooral "de klassieke verhaalstructuur en de liefdevolle benadering van de acteurs". De cast omvatte naast de Belgisch-Franstalige acteurs, Yolande Moreau en Bouli Lanners, ook Vlaamse acteurs waaronder Sara De Roo en Nand Buyl.

Regie: films

In 2012 regisseerde Vanhoebrouck zijn eerste langspeelfilm Brasserie Romantiek…Lees verder op Wikipedia

Suggesties