Vlieg verstopt een schat in Olen

gepost op: 26 juni 2017

Vlieg heeft in Olen een schat verstopt. Met de schatkaart in je hand bezoek je de verschillende locaties. Op elke aangegeven locatie vind je een vraag. Het antwoord noteer je op je schatkaart. Heb je alle antwoorden? Dan kan je de schatkist vinden!

Tussen 1 juli en 31 augustus kunnen kinderen in familieverband op schattenjacht gaan. In de elfde editie van Schatten van Vlieg draait alles om ‘geur’.

Kinderen ontdekken spelenderwijs verschillende geuren. Welke herinnering roept een bepaalde geur bij je op? Wat is je meest dierbare geur? Geur staat ook onlosmakelijk in verband met de andere zintuigen. Zo heeft wat je ruikt ook invloed op wat je proeft. En wie weet ontdek je wel een geur waarvan je nog nooit had gehoord.

Praktisch

Van vrijdag 1 juli tot en met woensdag 31 augustus kan je op schattenjacht op verschillende locaties in Olen.
Haal je gratis schatkaart in het gemeentehuis, de bibliotheek, het sociaal huis of bij Speelplein Olefant.

Meer info op www.UiTmetVlieg.bewww.schattenvanvlieg.be