Opendeurdag bibliotheek Neteland met aperitiefoptreden in Olense bib

Op zaterdag 18 augustus zetten de bibliotheken van Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen en Vorselaar hun deuren open. De vijf bibliotheken werken nauwer samen als bibliotheek Neteland en zetten dit in de kijker op 18 augustus.

Op volgende tijdstippen staat er iets speciaal op het programma.

10.00 uur, bib Grobbendonk: signeersessie striptekenaar Charel Cambré

11.00 uur, bib Olen: aperitiefoptreden van Country Feedback Club. Country Feedback Club brengt een zelfgeschreven repertoire van pop- en rocksongs in de beste singer-songwriter-traditie. Denk daarbij aan Bob Dylan, Neil Young en Tom Petty. De drie muzikanten zijn Guy Augustyns, Guy Kennis en Bart ‘Oop’ Boonen. Met twee stemmen, een pak gitaren en een pedal steel gitaar, zorgen zij voor een melancholisch sfeertje. Een ‘must’ voor de ware muziekliefhebber.

13.00 uur, bib Vorselaar: auteur en illustrator Liesbet Slegers op bezoek

14.00 uur, bib Herenthout: Mario Fernandez 'De Vrolijke Valsspelers' en signeersessie Charel Cambré

16.00 uur, bib Herentals: familievoorstelling van De Leesbeesten