De ‘Mijn Bibliotheek’ dienstverlening is vernieuwd

De online dienst 'Mijn Bibliotheek' is volledig vernieuwd. Via Mijn Bibliotheek kan je verlengen, reserveren, je uitleningen bekijken en digitale collecties raadplegen.

Door deze veranderingen kan je:
• met één login meerdere bibliotheekkaarten van je gezin of van andere bibliotheken beheren;
• in de toekomst van thuis uit de digitale collecties bekijken waar de bib een abonnement op heeft (bv. e-books,…).

Ook de catalogus zelf werd in een nieuw kleedje gestoken.

Om de vernieuwde 'Mijn Bibliotheek' omgeving te kunnen gebruiken moet je éénmalig een nieuwe gebruikersaccount aanmaken. Door te klikken op 'Mijn Bibliotheek' kan je je registreren. In de bib kan je gratis een folder krijgen met daarin stap voor stap de uitleg hoe je je registreert en werkt met de vernieuwde 'Mijn Bibliotheek'.